Panel: Izazovi liječenja atopijskog dermatitisa
Panel: Izazovi liječenja atopijskog dermatitisa

Panel: Izazovi liječenja atopijskog dermatitisa

Povodom Svjetskog dana atopijskog dermatitisa (14.rujna) održana je panel rasprava, a sada vam donosimo snimku događanja.

Atopijski dermatitis kronična je bolest koja se može javiti u dojenačkoj dobi, ali i tijekom adolescencije i odrasle životne dobi. Naš dr. Nikola razgovarao je o liječenju i brizi za bolesnike s atopijskim dermatitisom s trima stručnjakinjama. To su prim.dr.sc. Nives Pustišek, subspec. pedijatrijske dermatologije iz Klinika za dječje bolesti Zagreb, dr.sc. Iva Dediol, spec. dermatologije i venerologije iz KBC Sestre milosrdnice te dr.sc. Helena Jerković, spec. kliničke psiohologije iz KBC Sestre milosrdnice. 

O najčešćim pitanjima bolesnika s atopijskim dermatitisom, kao i načinima liječenja poslušajte na snimci panel rasprave. 

 

Više o atopijskom dermatitisu pogledajte na našoj virtualnoj ordinaciji za atopijski dermatitis

Sanofi-aventis Croatia d.o.o. sudjeluje isključivo kao jedan od sponzora projekta „Virtualne ordinacije“, te nema nikakvog utjecaja na formu i sadržaj iznesenih predavanja na ovoj platformi. Svi stavovi izneseni u sadržaju osobni su i stručni stavovi uključenih stručnjaka.

Ovaj članak sponzorira Sanofi Genzyme

BUDITE U TIJEKU

Prijavite se na naše
novosti!

Prenosimo novosti iz virtualnih ordinacija ravno u Vaš virtualni sandučić.
Error message
Newsletter

Suradne ustanove

Solmed
Poliklinika Fleur
Poliklinika LabPlus
Ljekarna Marušić