Virtualna Ordinacija

Politika privatnosti

Tko je voditelj obrade Vaših osobnih podataka koji se prikupljaju putem portala Virtualna ordinacija?

Vaše osobne podatke putem ovog portala prikuplja voditelj obrade Udruga za edukaciju u zdravstvu E-medikus, sa sjedištem u Zagrebu, Malogorička 42, OIB: 33395365036 koja se bavi razvojem i održavanje portala Virtualna ordinacija.

Tko ima uvid u moje osobne podatke i kome se dostavljaju moji osobni podaci?

Osim navedenog voditelja obrade, uvid u Vaše podatke imaju izvršitelji obrade, odnosno poslovni subjekti koji Vaše osobne podatke obrađuju u ime voditelja obrade. Izvršitelj obrade za Udrugu za edukaciju u zdravstvu E-medikus je trgovačko društvo DEDAL KOMUNIKACIJE d.o.o., sa sjedištem u Zagrebu, Cenkovečka 9, OIB: 99053768346 koje, između ostalog, izvršava poslovne aktivnosti računalnih djelatnosti i promidžbe (reklame i propagande). DEDAL KOMUNIKACIJE d.o.o. razvijaju i održavaju aplikaciju Virtualna ordinacija što, između ostalog, uključuje i slanje newslettera te izvršavanje usluga telefonske korisničke podrške za korisnike aplikacije.

Koji osobni podaci se prikupljaju putem portala Virtualna ordinacija?

Pravna osnova za prikupljanje osobnih podataka koji spadaju u zdravstvene podatke je Vaša izričita privola. Pravna osnova za prikupljanje ostalih podataka koji ne spadaju u Vaše zdravstvene podatke je izvršenje ugovora i legitimni interes. Pravna osnova za obradu Vaših kontaktnih podatka u svrhu slanja newslettera je Vaša privola.

U koje svrhe se prikupljaju osobni podaci putem portala Virtualna ordinacija?

Svrha prikupljanja podataka putem portala Virtualna ordinacija je edukacija.

Koliko dugo se osobni podaci prikupljeni putem portala Virtualna ordinacija čuvaju pohranjenima?

Osobni podaci koji se prikupljaju putem portala Virtualna ordinacija su pohranjeni u sustavu za vrijeme dok ste registrirani kao korisnik portala nakon čega se trajno brišu.

Koje tehničke i organizacijske mjere se poduzimaju u svrhu zaštite osobnih podataka prikupljenih putem portala Virtualna ordinacija?

Osobni podaci koji se obrađuju putem portala Virtualna ordinacija su kriptirani te pristup njima ima navedeni voditelj i izvršitelj obrade. Sve osobe koje putem portala imaju pristup Vašim podacima su upoznati s tim da zdravstveni podaci predstavljaju posebnu kategoriju osobnih podataka te su vezani obvezom čuvanja povjerljivosti. Voditelj obrade) ima sklopljen odgovarajući ugovor s izvršiteljem obrade kojim regulira međusobna prava i obveze s ciljem zaštite Vaše privatnosti na portalu Virtualna ordinacija na najbolji mogući način.

Koja su moja prava glede zaštite privatnosti na portalu Virtualna ordinacija i na koji ih način mogu ostvariti?

Voditelju obrade navedenom u ovoj informaciji o privatnosti možete upućivati sljedeće zahtjeve - pravo na pristup, pravo na ispravak, pravo na brisanje, pravo na ograničenje obrade, pravo na prenosivost podataka. Prava se mogu ostvarivati slanjem upita na email adresu info@virtualna-ordinacija.com . Odgovore na Vaše upite ćete dobiti u roku od najviše 30 dana od dana postavljanja upita. Prigovor možete uputiti (osim na način naveden u ovom paragrafu) i Agenciji za zaštitu osobnih podataka.

BUDITE U TIJEKU

Prijavite se na naše
novosti!

Prenosimo novosti iz virtualnih ordinacija ravno u Vaš virtualni sandučić.
Error message
Newsletter

Suradne ustanove

Solmed
Poliklinika Fleur
Poliklinika LabPlus
Ljekarna Marušić

Nuspojava je svaka štetna i neželjena reakcija na lijek. Sumnje na nuspojave lijekova trebaju se u pisanom obliku prijaviti Agenciji za lijekove i medicinske proizvode, a u slučaju cjepiva i Hrvatskom zavodu za javno zdravstvo, na način propisan odredbama Zakona o lijekovima (Narodne novine, br. 76/13., 90/14., 100/18.) i Pravilnika o farmakovigilanciji (Narodne novine, br. 83/13.).

Prijava nuspojave