Razgovor s liječnikom o atopijskom dermatitisu
Sanofi: Razgovor s liječnikom o atopijskom dermatitisu

Razgovor s liječnikom o atopijskom dermatitisu

Atopijski dermatitis je kronična bolest i važno ju je redovito pratiti. S obzirom na aktivnije i mirnije faze bolesti te važnost pravovremene reakcije na promjene, edukacija bolesnika je izuzetno bitna. Bolesnici se educiraju pri dobivanju dijagnoze, ali i pri svakom novom posjetu liječniku. 

No, kod bolesnika se može javiti nesigurnost i između kontrolnih pregleda. Stoga je važno uspostaviti dobru komunikaciju između bolesnika i liječnika. Iako bolesnik ima aktivnu ulogu u procesu liječenja i brige o atopičnoj koži, poželjno je da liječnik bude na raspolaganju za dodatna pitanja i brige bolesnika.

O vlastitoj praksi komunikacije sa svojim bolesnicima s atopijskim dermatitisom govori subspecijalistkinja pedijatrijske dermatologije prim.dr.sc. Lena Kotrulja. 

Više o atopijskom dermatitisu pogledajte na našoj virtualnoj ordinaciji za atopijski dermatitis

Sanofi-aventis Croatia d.o.o. sudjeluje isključivo kao jedan od sponzora projekta „Virtualne ordinacije“, te nema nikakvog utjecaja na formu i sadržaj iznesenih predavanja na ovoj platformi. Svi stavovi izneseni u sadržaju osobni su i stručni stavovi uključenih stručnjaka.

Ovaj članak sponzorira Sanofi Genzyme

BUDITE U TIJEKU

Prijavite se na naše
novosti!

Prenosimo novosti iz virtualnih ordinacija ravno u Vaš virtualni sandučić.
Error message
Newsletter

Suradne ustanove

Solmed
Poliklinika Fleur
Poliklinika LabPlus
Ljekarna Marušić