Čemu nas poučava RokOtok?
Ribafish, RokOtok

Čemu nas poučava RokOtok?

RokOtok inicijativa je kojom se nastoji educirati djecu o važnosti poznavanja i očuvanja okoliša u kojem se nalazimo. Pokretač inicijative, bloger Domagoj Jakopović Ribafish, stoga svako ljeto pliva na ruti koja povezuje sve hrvatske otoke – one velike i one malene. U dvije godine povezao ih je 34, a za ovo zadnje ljeto preostaje još njih 16. 

Osim nevjerojatne tjelesne spremnosti, vrlo je važna i mentalna priprema. Ribafish govori kako mu u održavanju motivacije pomaže i uspomena na preminulog sina Roka, zbog kojeg je ova inicijativa i pokrenuta. 

Naša Iva Kantolić razgovarala je s Ribafishom o RokOtoku, poslušajte! 

 

Kako sudjelovati?

Ako se u srpnju nađete na nekom od otoka na Sjevernom Jadranu, odvojite vrijeme i povedite svoje mališane na druženje s Ribafishom! Čut ćete zanimljivo predavanje o očuvanju okoliša, sudjelovati u različitim igrama, poput traženja blaga, a vjerojatno i dobiti neki zanimljiv poklon za uspomenu. 

Donosimo datume treće faze plivanja. 

 

Naravno, pomoći će i širenje informacije društvenim mrežama stoga zapratite na YouTube, Facebooku i Instragramu kanale RokOtoka i Virtualne ordinacije još danas! 

 

RokOtok poruka

Za kraj, prenosimo poruku inicijative RokOtok: prije nego što upoznaš svijet, upoznaj svoju domovinu! Ribafisha su to poučili roditelji, a i sam je to prenosio svom sinu. Sada tome poučava djecu na hrvatskim otocima, uz odličnu motivaciju – časti ćevapčićima svakoga tko i sam obiđe sve hrvatske otoke!

BUDITE U TIJEKU

Prijavite se na naše
novosti!

Prenosimo novosti iz virtualnih ordinacija ravno u Vaš virtualni sandučić.
Error message
Newsletter

Suradne ustanove

Solmed
Poliklinika Fleur
Poliklinika LabPlus
Ljekarna Marušić